Wat doet de Twee Harten meditatie

Van jongs af aan wilde ik contact met mensen, maar ik durfde niet. Bang wat anderen van me zouden vinden. Bang om anders gevonden te worden en buiten de groep te staan.

Angst voor teleurstelling. Ik ging het uit de weg. Dat deed verdriet, maar nog liever dat dan de angst gekwetst te worden.

whatheader1Toch bleef de drang en ik luisterde naar de behoefte. Ik veranderde van baan en kreeg emotioneel rake klappen. Maar ik hield vol en zette door. En door te mediteren begon het lichter te worden en begonnen er dingen in mij te veranderen.

Terugkijkend een heel proces, wat niet altijd even prettig was. Ik werd liever voor mezelf en begon bekenden beter te begrijpen. Ik maak met meer vertrouwen keuzes die bij mij passen. Ik praat meer met mensen met soms een gevoel alsof ik ze al jaren ken. Ik weet beter wat ik wil en luister naar mijn innerlijke stem.

Van de week kreeg ik als compliment: “Ik wilde je nog laten weten dat ik het heel goed van je vond hoe je met een aantal andere partners in gesprek kwam. Dat is de manier om zo snel mogelijk een juiste beeldvorming te krijgen.” Business partner Nico Blom

Of in de richting van “Ja jij doet dat wel. Je stapt zo ergens alleen op af en maakt dan een praatje.” Dit vertelde een Pranic Healing organisator me op een verjaardag.

Annelies Vloon - Pranic Healing trainerDat vind ik nou juist leuk om te doen. Dat had ik jaren geleden niet zo gedaan en al helemaal niet met plezier. Dit is 1 reden voor mij om de Twee Harten meditatie te blijven beoefenen. Daarbij ik wil doorgroeien naar meer en me vrijer voelen in wie ik ben.

Wat zou voor jou een reden kunnen zijn om te mediteren?

Vul hier je e-mailadres. Dan ontvang je om de 4 weken een Pranic Healing mail van me.

E-mailadres

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl