Pranic Healing workshops

2 daagse training tot Pranic Healer met wereldwijd geldig certificaat.

Pranic Healing is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui, een Chinees Fillipijnse wetenschapper. Hij heeft ruim 20 jaar onderzoek gedaan naar deze methode waarbij prana, ook wel levensenergie wordt toegepast. Zo worden je fysieke en psychologische gezondheid bevorderd.

Enkele veel voorkomende klachten:

 • Je voelt jezelf constant leeggezogen
 • Het lukt je maar niet om uit je dip te komen
 • Het voelen van onmacht omdat je je familie ziet worstelen met hun gezondheid
 • Als veelzijdige ondernemer schiet je privéleven er (wel eens of te vaak) bij in
 • Vermoeidheid, waardoor je geen zin hebt om de deur uit te gaan of in een soort sleur raakt. Wat doe je dan?

healinghand naar rechtsDan laat je natuurlijke healing vaardigheden naar buiten komen! 

In deze 2 daagse training leer je technieken om op een veilige en effectieve manier de gezondheid voor jezelf en anderen te verbeteren. Het geven van Pranic Healing behandelingen is daar een belangrijk onderdeel van. Aanmelden kan hier.

In de workshop leer je:

 • Theorie en achtergrond om Pranic Healing te begrijpen, waardoor je het toe kan passen voor jezelf, anderen en op afstand
 • De energiecentra en het energielichaam te versterken door ze te reinigen en op1 te laden
 • De 11 grote energiecentra en hun functies op het fysieke lichaam
 • Hoe je gericht diverse ongemakken en lichamelijke klachten in 7 stappen behandeld
 • Diverse ademtechnieken om jezelf op te laden
 • Energetische hygiëne voor jou als healer
 • De Twee Harten meditatie om in korte tijd diep te ontspannen
 • De wet van Karma en de Gouden Regel leren gebruiken voor meer geluk, voorspoed, healing in relaties en succes
 • Diverse healing technieken voor jezelf en healing op afstand

Schrijf je nu in voor
de Pranic Healing cursus
via  Annelies@pranayourlife.nl 

Wie kan Pranic Healing leren?
Ieder gezond persoon met gemiddelde intelligentie, een gemiddeld vermogen zich te concentreren, onderscheidend vermogen en een zekere mate van volharding kan Pranic Healing in korte tijd leren. Mensen komen voor eigen interesse of als ondernemer naar deze cursus.

Hoe is de Pranic Healing  cursus opgebouwd?
In 2 dagen worden er 5 modules behandeld waarbij gevraagd wordt om een open houding aan te nemen om de leerstof makkelijker te laten integreren. In de workshop wisselen theorie en praktijk elkaar af. Ruimte voor persoonlijke aandacht en het stellen van vragen tijdens deze training is ook belangrijk. Daarbij speel ik in op de groepsdynamiek.

Enthousiaste deelnemers vertellen
“Ik vond de works&hop geweldig!” Monique Luijnenburg, secretaresse, Voorschoten

“De workshop trok me aan omdat je zo lekker praktisch en nuchter bent” Ingeborg vd Molen, Leiden

Annelies, dank je wel voor de geweldige cursus. Na de opleiding Mesmerisme zocht ik een manier om mijn energie nog beter in te zetten bij mijn werk als hypnotherapeut. Prana is naar nu blijkt een uitstekende manier om energetisch sterker te worden. Hans, Twente

“Ik vond het erg fijn om de basis pranic healing workshop bij Annelies te volgen. Bij binnenkomst voelde ik me meteen welkom. We waren met een klein groepje en er was veel tijd voor persoonlijke aandacht en vragen. Na de twee daagse workshop, voelde ik me helemaal herladen met positieve energie, heerlijk, dank je wel!
Ook na de workshop hebben we zo af en toe nog eens contact en het is altijd inspirerend om met haar te praten en te brainstormen. Eva Stolk, Amsterdam

“In mei 2015 heb ik de pranic healing workshop gevolgd. Het was een leerzaam weekend in een prettige sfeer waarbij alles heel goed werd uitgelegd. Ook het oefenen met medecursisten waarbij je met levensenergie de gezondheid van een ander kan bevorderen vond ik een mooie en vooral wonderbaarlijke ervaring. Zelf ben ik masseuse en pas Pranic Healing regelmatig bij mezelf toe waardoor ik ook goed in balance blijf! Annelies, bedankt voor deze mooie workshop!” Deborah van Leeuwen van Mind & Spirit, Zoetermeer

“Ik vond de workshop zeer de moeite waard en je leert toch in twee dagen heel veel, wat natuurlijk moet bezinken. Je deed het erg prettig en daardoor was de sfeer perfect. Ik ga voorlopig maar zoveel mogelijk in het boek duiken, dat lijkt mij de beste voortzetting om het allemaal onder de knie te krijgen. We zien elkaar weer op de terugkomavond en wisselen dan ervaringen etc. uit.” Bram Tieman, 77 jaar, Haarlem

Gezondheid leren bevorderen in deze trainingOp de foto: Annelies Vloon, gelicenseerd Pranic Healing trainster. Ze was vanaf 2014 à 5 jaar bevoegd om de Basic Pranic Healing workshop in Nederland te doceren.

Vanaf 2019 ga ik verder als organisator, waarin ik mensen kennis laat maken met deze energie methode en na de workshop de studenten zal begeleiden.

“Van jongs af aan wilde ik spiritualiteit praktisch maken. Met andere woorden: In kortere tijd meer nuttige dingen gedaan krijgen. En dat met energie en in goede gezondheid. Dat is wat ik in Pranic Healing terugvind.

Zo heb ik in 2008 de Pranic Healing workshop gevolgd. Daarna ook de 3 vervolg Pranic Healing workshops en Arhatic Yoga voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling in Amsterdam.

Voor een retreat ben ik in 2011 naar Singapore geweest. Daar hebben we tijdens de krachtigste volle maan van het jaar (Wesak) met 1.000 mensen een intense Twee Harten meditatie beoefend.

Dit geeft voor mij zeer grote stappen in mijn:

 • Gezondheid (minder stress en meer energie)
 • Sociale interactie (ik was heel gesloten en snel moe en nu vind ik het inspirerend om mensen te begeleiden)
 • Spirituele groei en ontwikkeling (door het beoefenen van meditatie en healing voor mezelf, anderen en op afstand)

Dit zijn enkele redenen waarom ik deze methode graag met anderen die er voor open staan wil delen.” Annelies Vloon, Leiden

Investering: 2 daagse Pranic Healing cursus à 363 euro. Inbegrepen is een wereldwijd geldig certificaat. En we serveren een lunch op beide dagen op donatiebasis. Vul je workshop aan voor een volledig pakket met:

 • 3 Pranic Healing sessies à 79 euro;
 • boek “Wonderen door Pranic Healing – Master Choa Kok Sui” à 35 euro af te halen in Leiden of via bol.com;
 • Twee Harten meditatie CD à 20 euro;
 • 1-2 oefenavonden à 10 euro via zoom.

En de 3 Pranic Healing workshops, met de basis cursus, de gevorderde cursus en de psychotherapie Pranic Healing cursus voor healing van (ernstige) fysieke en psychische klachten voor jezelf, anderen en op afstand.

Eerstvolgende Pranic Healing workshop:
Trainer:
Alex te Paske. Hij heeft reeds vele cursisten met veel plezier en aandacht deze workshop gedoceerd.
Groepsgrootte
: 6-12 cursisten ivm persoonlijke begeleiding
Locatie: Amsterdam, Utrecht of Den Haag
Tijd: Beide dagen van 9.30-18.00 of van 9.00-17.00.

Deelname gaat op volgorde van aanmelding en na het overmaken van je bijdrage. Bij annulering korter dan 72 uur voor de workshop geldt 150 euro annuleringskosten. Bij annulering op de dag zelf geldt het volledige bedrag.

Ps. Na de workshop ben je direct in staat om zelfstandig en in groepsverband Pranic Healing toe te passen.
Ps. Lees onder het formulier welke2 vervolgstappen je na deze workshop kan nemen.

Ja, ik meld me aan voor de Pranic Healing workshop via Annelies@pranayourlife.nl ovv aanmelding workshop. Je ontvangt dan alle praktische info voor deelname aan deze bijzondere training.

Vitaliserend water voor meer energie
Na de Pranic Healing workshop
Na de workshop plannen we met de deelnemers een terugkomavond of middag twv 20 euro. Ook kan je meedoen met een wekelijkse Twee Harten meditatie & Hatha Yoga lessen. Als Pranic Healer kan je gratis op de diverse Pranic Healing introducties meehealen.

Voor extra verdieping is het aan te raden om de Pranic Healing workshop te herhalen. Bijdrage is 50% van de workshopinvestering.

“Zo wilde ik een keer naar de sportschool. Echter die avond was het er niet van gekomen. Wel gaf ik mezelf toen een behandeling. De volgende dag had ik het gevoel alsof ik gesport had. Ik voelde me fit en energiek. ​En dat met een Pranic Healing behandeling in 5 minuten.” Zoals je ziet pas ik een techniek voor zelf healing die je geleerd hebt in de Pranic Healing workshop zelf ook toe.

Daarnaast kan je kennis en vaardigheden uitbreiden met de Superbrain Yoga workshop, Advanced, Psychotherapy en Crystal workshopArhatic Yoga en het Associate Pranic Healing traject (na de Pranic Psychotherapy workshop). Dit is een 6 maanden traject met een officiële certificering bestaande uit extra training, 25 gedocumenteerde en geslaagde healings en een eindexamen.

Vraag me ernaar als je mijn team wilt versterken als vrijwilligster, organisator of Pranic Healing trainer.

Wonderen gebeuren niet in tegenstelling tot de natuur, maar alleen tot dat wat ons bekend is van de natuur.

St. Augustine

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl