Pranic Healing trainster Annelies Vloon organiseert van 15 augustus t/m 19 augustus een Pranic Healing week waarbij alle opbrengsten doorgaan naar Stichting Child Aid.

Pranic Healing wordt ook wel acupunctuur zonder naalden genoemd, omdat de behandelaar alleen in het energieveld van de cliënt werkt, zonder aan te raken. Het is een aanvullende behandelmethode naast de reguliere geneeskunde en biedt hulp bij klachten als vermoeidheid, hoge bloeddruk, hoofdpijn, rugpijn, astma, somberheid en stress. Ook kun je makkelijker stoppen met roken en innerlijke rust ervaren door Pranic Healing. Na een behandeling ervaren mensen vaak meer energie, zitten lekkerder in hun vel en voelen zich opgewekter.

Stichting Child Aid is een kleine organisatie die weeshuizen bouwt in Bolivia en Brazilië. De organisatie helpt zij die het meest kwetsbaar zijn, de kinderen. In Bolivia zijn ze nu bezig om verschillende opleidingen op te zetten zoals Engelse lessen, een naai atelier en een werkplaats om timmerman te worden. Met meer vaardigheden hebben de kinderen een echte kans om later werk te krijgen.

De Healing – Donatie – Week is op maandag 15 augustus t/m 19 augustus 2016 aan de Spilsteeg 20a in Leiden. Maandag overdag kan je een persoonlijke Pranic Healing sessie à 30 minuten ontvangen. En op dinsdag, donderdag en vrijdag in de vroege avond. Je kunt je inschrijven voor een behandeling via www.pranayourlife.nl/agenda, zodat je van een plek verzekerd bent. De bijdrage voor een behandeling is op vrijwillige basis4, alle inkomsten gaan volledig naar Stichting Child Aid voor weeskinderen in Bolivia.

Annelies Vloon sprak over de Pranic Healing week in de Vooravond van Sleutelstad: