Meditatie

Heb je:

vervuild energieveld aura door gepieker, irritatie en stress– Geen tijd voor jezelf, vrienden of familie

– Onzekere gevoelens over jezelf en het leven

– Een chaotische werkplek of pieker je veel

– Last van emoties zoals stress, teleurstelling, verdriet

– Je weer verveeld omdat je niet weet wat je te doen hebt

Maar wil je:

– Verbetering in relaties met jezelf, familieleden en vriendenDeze persoon beoefent meditatie om zijn relaties te healen

– Humor, vertrouwen en (zelf)liefde

– Energiek en gezond blijven

– Focus op je werk met helderheid in je hoofd

– Meer vrije tijd, plezier en succes in je leven

Gelukkig is er 1 techniek waarbij je dit allemaal kan verkrijgen: De Twee Harten meditatie. Voor aanmelden klik hier.

Wat is de Twee Harten meditatie?
De Twee Harten meditatie is een schitterende meditatie ontwikkeld door Master Choa Kok Sui om in korte tijd stress, somberheid en negatieve gedachtes en emoties los te laten en om te zetten in harmonie, geluk en innerlijke vrede door ieder mens en ieder wezen in je omgeving en de aarde van positieve energie te voorzien.

Wat is het effect van deze meditatie voor jou?
Veel mensen ervaren na de eerste beoefening van deze meditatie rust en ontspanning. Na het liefdevol activeren van je hart- en kruincentrum zal je lichaam met een waterval aan universele energie gevuld worden, je energieveld (aura) wordt schoner en bij regelmatige beoefening zal je intuïtie en healingvaardigheden toenemen door het verhogen van vrede, harmonie en healing voor jezelf, familie, vrienden en de aarde.

Deelneemster vertelt na een 10 wekelijkse serie
“Ik ben iemand die snel geneigd is om mijn dagen heel erg vol te plannen, anderen voorrang te geven en daarmee mijzelf op sommige momenten voorbij te lopen.

De meditatie heb ik elke week weer opnieuw als een heel rustgevend moment ervaren. Zeker na een dag hard werken is het heerlijk om even tijd voor mezelf te hebben, me volledig te ontspannen en me af te sluiten van het leven van alle dag.

Door een vast moment per week voor mijzelf in te bouwen ben ik erachter gekomen dat het heel belangrijk is om af en toe wat gas terug te nemen. Sociale contacten, werk, sport en allerlei andere activiteiten zijn heel erg goed en belangrijk, maar rust en stilte net zo goed.

Stressmomenten komen nog maar weinig voor, omdat ik me zaken minder persoonlijk aantrek en meer tijd aan mezelf besteed. Ik heb de bijeenkomsten van de Twee3 Harten meditatie daarom als bijzonder ervaren. en met deze nieuwe en meer rustgevende zienswijze ben ik er blij.” Lisanne Marijs, 25 jaar, onderwijs- en onderzoeksmedewerker op Universiteit Leiden

Doe ook mee met deze begeleidde meditatie om het leven van jezelf en anderen een Prana Your Life te geven. Voor zowel de beginner als gevorderde een heerlijke meditatie van 20 minuten waarbij de persoonlijke en spirituele groei wordt bevorderd.

Ja, ik meld me aan voor de volle meditatie a 10 euro:
* Op aanvraag in praktijk Prana Your Life, Dozystraat 15, 2313 ND Leiden. Tijdens deze periode zal het een 1 op 1 sessie zijn, waarin je in korte tijd diepe rust en vertrouwen kan ervaren.

Mail naar Annelies@pranayourlife.nl ovv aanmelding meditatie om jezelf, anderen en de gehele aarde te vullen met innerlijke vrede en vreugde.

Begeleide volle maan meditatie voor innerlijke vrede, vertrouwen en gezondheidDe mooiste ervaring die we kunnen hebben is de mysterieuze. Het is de fundamentele emotie die aan de wieg staat van ware kunst en wetenschap. Wie het niet kent en zich niet langer kan verbazen, is zo goed als dood en zijn ogen zijn half gesloten.

Albert Einstein

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl