Wat is Pranic Healing?

Annelies op locatie met bewustwording“Ze kwam bij me met 2 gekneusde polsen, waardoor ze een aantal yogahoudingen niet kon doen. Laten we een experiment doen zei ik. Een pols lieten we zoals het was om deze op natuurlijke wijze te laten herstellen. De andere pols kreeg Pranic Healing behandelingen. Een aantal keren per dag werd de behandeling gedaan, omdat een verse kneuzing veel healing en energie nodig heeft.

Binnen 5 minuten zag ik dat het blauw uit haar hand wegtrok.

Later vertelde ze me dat ze met haar onbehandelde pols naar de dokter was geweest, omdat het toch niet helemaal goed zat. En van haar andere pols, daar had ze geen last meer van.” Annelies Vloon, Pranic Healing trainer, Hatha Yoga docente en eigenaresse van Prana Your Life

Naast kneuzingen kan je Pranic Healing toepassen voor:

 • migraine
 • brandwonden
 • koorts
 • depressie, burn-out, stress, mentale en fysieke vermoeidheid
 • verdriet, wrok, trauma, hallucinaties
 • kniepijn, rugklachten, hoofdpijn, buikpijn
 • scheelzien, staar, vermoeide ogen
 • reuma
 • hartklachten
 • hoge bloeddruk
 • spastische darmen
 • maagzweren, hepatitis, diarree
 • longinfecties, astma, eczeem, moeite met ademen

Dit zijn een van de vele ziekte aandoeningen. Een cliënt kan na een of meer Pranic Healing behandelingen positieve effecten in de gezondheid opmerken.

Hoe ziet een Pranic Healing behandeling eruit?
Healers met coachee op een evenementEen behandeling kan vergeleken worden met acupunctuur, maar dan zonder gebruik van naalden. Het fysieke lichaam wordt zelfs niet aangeraakt. De energiecentra (chakra’s) en het energieveld worden behandeld. Deze hebben een directe invloed op het zichtbare lichaam.

Regelmatig geef ik Pranic Healing behandelingen en hier sta ik op het drukbezochte We Unite Beach Festival (10 aug 2013).

Hoe werkt Pranic Healing?
Pranic Healing maakt gebruik van 2 universele wetten:

 • Principe van zelfherstel van het lichaam
 • Principe van levensenergie

Het is door deze twee basisprincipes dat snelle of soms zelfs miraculeuze healing plaatsvindt.

Wil je meer weten over de basis principes5 en technieken van Pranic Healing? Klik dan hier naar de Pranic Healing workshop.

Wat is Pranic Healing?
Pranic Healing is een ingenieuze methode ontwikkeld door Master Choa Kok Sui (MCKS) om snel en effectief kleine en grote klachten te behandelen.

Pranic Healing maakt daarbij gebruik van prana, ki of levensenergie. Je hebt vast wel eens gehoord van chakra’s, energiebanen, nadi’s of meridianen. Door deze banen loopt lichtenergie, net zoals door de bloedbanen bloed stroomt. Als deze energiekanalen van het lichaam verstopt zijn, dan heeft dit een effect op het fysieke lichaam. Dat veroorzaakt stress, vermoeidheid en chronische klachten.

Twijfel je wel eens aan jezelf, ken je iemand met stress of wil je je persoonlijke kwaliteiten verder ontwikkelen? Dan kan je met Pranic Healing hier grote stappen mee maken. Je kan het zelf eenvoudig toepassen nadat je het hebt geleerd in 2 dagen. Ook is het mogelijk om door te groeien tot gecertificeerd Pranic Healing trainer.

Is Pranic Healing eenvoudig om te leren?
Pranic Healing is zo ingenieus, eenvoudig en helder opgezet dat je ongeacht je voorkennis deze methode in 2 dagen kan leren. Daardoor kan iedereen Pranic Healing in korte tijd leren.

Ik ben Pranic Healing in 2008 tegengekomen toen ik op internet op zoek was naar een vakantie. Ik was er niet naar op zoek, maar kwam het gewoon tegen. Ik wist niet wat het was, maar ik voelde me ertoe aangetrokken. Met een collega ging ik naar een Pranic Healing inloop in de Roos in Amsterdam.

In een volle zaal hebben we na een korte uitleg gezamenlijk gemediteerd waarbij je de aarde voor je neemt om deze te vullen met vrede en liefde. Dit was voor mij de eerste keer dat ik mediteerde. Na de meditatie vroeg ik me af: “En ik dan?” De begeleider van die dag legde me helder en duidelijk uit dat deze meditatie ook voor jezelf is omdat je energieveld wordt opgeschoond tijdens deze meditatie.

Een Pranic Healing behandeling wilde ik ook wel. Het raakte me en ik koos ervoor om deze eenvoudige en stapsgewijze methode te leren.

Naast mijn fulltime baan in de medische wetenschap heb ik Pranic Healing workshops gevolgd, beginnend met de Basic Pranic Healing workshop. Daarna werd er de gelegenheid geboden om het geleerde in de praktijk te beoefenen op de maandelijkse Pranic Healing inloop. Daar verwonderde ik me vooral over de ervaringen die mensen me vertelden kort na 1 behandeling.

“Al zeer geruime tijd heb ik last van duizeligheid en mijn evenwicht. Andere methodes heb ik geprobeerd, maar niets hielp. Toen ontving ik 1 Pranic Healing behandeling van Annelies. Die nacht sliep ik als een roos en zelfs 2 weken later was de klacht nog steeds weg.” Judith Sandriman, Leiden

Al snel wist ik dat ik ook als trainer van deze energetische healing methode voor groepen wilde staan. Maar het duurde nog een aantal jaar voordat ik op meerdere vlakken stabieler, gezonder en volwassener was om deze passie met anderen te kunnen delen.

Voor 5 jaar was ik dan ook gelicenseerd Pranic Healing trainer om anderen de wonderen van Pranic Healing in een tweedaagse workshop te mogen leren. Doordat ik de inhoud van de training ken, kan ik je begeleiden in dat wat je nodig hebt.

Geregeld komen mensen naar me toe en zeggen: “Bij jou wil ik Pranic Healing leren.”

Na een introductie healing belde ik een betreffende mevrouw op en ze deelde met me wat ze tijdens en na de behandeling ervaarde. Ze heeft een chronische fysieke klacht waarvoor ze meer behandelingen nodig heeft om haar lichaam verder te laten herstellen. Ze had eerder aangegeven over een half jaar de workshop te willen volgen. Maar toen ik haar aan de lijn had schoof ze haar plannen voor de komende 2 dagen opzij, omdat ze toch wel heel graag Pranic Healing wilde leren. En zo deed ze de volgende dag met een stralend gezicht haar aller eerste Pranic Healing behandeling in de workshop.

Wil je Pranic Healing leren kennen om te kijken of deze methode iets voor je is neem contact op met Annelies via 06-15521555 of klik voor info op deze oranje tekst

Pranic Healing behandelingen

Als je:
* Spiritueel en persoonlijk wilt groeien
* Je gezondheid wilt bevorderen of in balans wilt houden
Dan kan ik je deze energie methode van harte aanraden.

Pranic Healing: This is your gateway to the fascinating world of subtle energy. Master Choa Kok Sui

Energie volgt gedachten

Een esoterische grondregel

 

 

 

 

 

 

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl