Vakantiegevoel met Pranic Healing

Pranic Healing is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui, een Chinees Fillipijnse wetenschapper. Hij heeft ruim 20 jaar onderzoek gedaan naar deze methode waarbij prana, ook wel levensenergie wordt toegepast. Zo kan je je fysieke en psychologische gezondheid bevorderen.

Basic Pranic Healing workshop

“In 2008 was ik op zoek naar een vakantie. Deze heb ik gevonden, maar ik kwam ook Pranic Healing tegen. Het verwondert me hoe snel een Pranic Healing behandeling werkt met zowel een stralend gezicht bij mij als bij de cliënt.”

Tijdens een 2 daagse praktijk training kan je ook de stappen in Pranic Healing met achtergronden leren. Tijdens je eerste dag doe je een Pranic Healing behandeling bij 1 van je medecursisten en op de 2e dag gaan we de kennis en vaardigheden verdiepen. Dan laat ik je ook een filmpje zien waarin iemand vertelt dat ze een vakantiegevoel kreeg na een Pranic Healing behandeling.Healing bij je medecursist

Direct na je workshop kan je Pranic Healing voor jezelf, anderen en op afstand toepassen ter bevordering van de gezondheid.

Wil jij ook z’on vakantiegevoel?
Vul hier je e-mailadres. Dan ontvang je om de 4 weken een Pranic Healing mail van me.

E-mailadres

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl