Waarom mediteren?

Januari, dat ging snel voorbij zeg!

Je to do lijstje is ook nog niet af.
Eten koken schiet er weer eens bij in (heerlijke geurende wokschotel)
Je was in gedachte verzonken bij iemand waar het niet zo goed mee gaat.

Herken je je hierin en wil je even alle drukte los willen laten?
Dan kan mediteren een uitkomst bieden.

IMG_2547[1]Een effectieve meditatie is de Twee Harten meditatie.
In 20 minuten laat je stress, twijfel en somberheid los, waarbij je je laat vullen met innerlijke rust, hoop en vertrouwen. Bij regelmatige beoefening versterkt het zelfs je fysieke lichaam en krijg je meer energie. Tijdens de kracht van de volle maan wordt dit alles nog eens versterkt. Daarom raad ik je aan om tijdens de volle maan met een groep mensen te mediteren.

Meditation is considered a potent method of service to humanity when the mind is used as a channel for the reception of the energies of light and love and the will-to-good and their direction into human consciousness.

One of the great Theosophical writes, Alice Baily said of the full moon:
One may ask, what has the moon got to do with it? The energies of light and love and the will-to-good are always available to those who can contact them in meditation. But in all aspects of our planetary life, there are cycles in the ebb and flow of spiritual energies with which groups, as well as individuals, can consciously cooperate. One of the major energy cycles coincides with the phases of the moon, reaching its peak, its high tide, at the time of the full moon. This is a time, therefore, when the channelling of energy through group meditation can be uniquely effective.

 

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl