Behandelingen

Twijfel je in het maken van de juiste keuzes of zie je geen mogelijkheden?
Voel je je vermoeid en weet je niet waardoor je je steeds zo onzeker voelt?
Heb je niet de kracht om te doen wat je echt wil?
Of heb je moeite met focus houden?

Beeld je eens in:

  • Dat je in je vrije tijd met die ene vriend(in) afspreekt ipv last te hebben van je eigen ongemakken en innerlijke issues.
  • Dat je beter kan ademen ipv last te hebben van astma of angst.
  • Je die ene taak, waar je zo tegenop zit, wel met plezier en aandacht kan doen.

Herken je je hierin of heeft het raakvlakken? Kom gerust eens langs om te kijken waar je wel wat energie en aandacht bij kan gebruiken. Daarbij ontvang je in een gemoedelijke sfeer een Pranic Healing behandeling.

Maak kennis met Pranic7 Healing tijdens de Open Healing Clinic
(Gecanceld. Door de 1,5 meter regeling kunnen niet meerdere mensen tegelijk ontvangen worden.)
* Gratis uitleg over Pranic Healing om 15.00
* Leer zelf levensenergie waarnemen met je handen
* Ervaar een introductie Pranic Healing behandeling à 10 euro
* Zie agenda voor een zondag van 15.00-17.00.

Tip: Het is aan te raden om je aan te melden voor de Open Healing Clinic ipv aan te bellen, zodat je verzekerd bent van een Pranic Healing behandeling in praktijk Prana Your Life aan de Dozystraat 15 in Leiden.

Pranic Healing sessie
Wil je een persoonlijke Pranic Healing behandelingen ontvangen voor kleine of chronische lichamelijke of psychologische klachten?

Energieke hand in cirkelVraag een 1 op 1 kennismaking inclusief een volledige Pranic Healing behandeling bij Annelies aan. Daarbij houden we ons beide aan de Corona regels, krijg je uitleg over Pranic Healing en bespreken we waarvoor je 1 of meer behandelingen wil ontvangen.

Samen kijken we naar de interne en externe factoren om zo voor jou de juiste Pranic Healing behandeling of traject samen te stellen. Meld je aan voor deze 75 minuten sessie à 79 euro via annelies@pranayourlife.nl.

Vervolgafspraken:

1) 1 sessie van 45 – 75 minuten à 79 euro. (nog 3 plekken vrij)
2) 5 sessies van 45 – 75 minuten à 79 euro = 395 euro. ( 5 maanden geldig) Heb je een chronische klacht of wil je jezelf een boost geven, dan raad ik je deze aan.
3) Healing op afstand of healing zonder coaching à 65 euro
4)
Heb je meer dan 5 behandelingen nodig dan kan je het 3 maanden personal healingtraject à 2000 euro met 2 à 3 behandelingen per week boeken. Tussentijds overleggen we hoe het met je gaat. Ervaar je na 2 weken geen verandering dan kunnen we kijken om te stoppen met de behandelingen. Bijdrage van de resterende sessies zullen dan worden teruggeboekt.

“Zelf vind ik het mooi om in korte tijd vorderingen bij mensen te zien. En dat ontstaat vaak al in 3 sessies. Dat verbaasd me elke keer weer. Daardoor blijf ik open staan in wat er kan gebeuren.

Zo vind ik het vanzelfsprekend dat mensen zichzelf bij me mogen zijn waardoor we kunnen onderzoeken waar de klacht vandaan komt. Daarmee gaan we aan de slag in de vorm van een volledige Pranic Healing behandeling met per sessie een persoonlijke oefening om het innerlijke proces te voeden.

De meeste mensen komen met psychische klachten. Healing voor fysieke klacht(en) kan ook, maar dan kijken we ook waardoor deze ontstaan is. Zo kan er daadwerkelijk healing ontstaan.

Zo kwamen en komen er mensen naar de praktijk met stress, burn-out, trauma/verdriet, op zoek naar invulling in het leven qua hobby, werk of pensioen, behoefte aan positiever zelfbeeld en een andere kijk op het leven, relatieproblemen zoals moeder in scheiding.

Ik ben blij met de dankbare reacties van mensen die bij me komen. Daarom stel ik mezelf beschikbaar om mensen mbv de technieken vanuit Pranic Healing datgene te geven wat hij/zij nodig hebben.” Annelies Vloon, Pranic Healer en organisator in Leiden

Ervaringen:
“In februari 2016 kreeg ik i​vm​ een heftige ontsteking aan zowel beide ogen als beide oren. De h​uisarts schreef antibioticum voor. Deze​ hielp wel ​voor mijn ogen, maar níet voor m’n oren; ik hoorde zo goed als niets meer. Het audiogram van de KNO-arts ​zag er niet best uit.

Intussen had ik Annelies benaderd met de vraag of Pranic Healing in dit geval zou kunnen helpen. Zelf had ik aanvankelijk wel mijn twijfels, maar gaandeweg kreeg ik meer vertrouwen in de healingsessies​. Interne oorgang afb: vumc.nl

Na 2 weken bleek bij de KNO-controle een vermindering van het vocht in de oren ​en mijn gehoor was íets verbeterd. Ik hield een medische ingreep nog even af. Na 6 weken constateerde de KNO-arts met een vergelijkend audiogram: ”Een wereld van verschil!”. Met dank aan intensieve healingen door Annelies die alsmaar zeer toegewijd, vol vertrouwen en motiverend was, hoorde ik met beide oren ​weer als voorheen.” Mevrouw A.E, 66 jaar, Leiden

“Ik kwam bij Annelies met een burn-out en zat volledig thuis.
Na 5 weken had ik zoveel energie dat ik weer volledig aan het werk ben. Ik ben ook dingen aan het ondernemen. Mensen zeggen dat ik weer straal. Zo kan ik mij beter concentreren, informatie tot mij nemen en leren. Ook kan ik beter herkennen waar het fout gaat en het corrigeren. Het gaat nu zo goed met me dat ik begin 2014 300 km in 4 dagen door Vietnam ga fietsen om sponsorgeld op te halen voor het welzijn van meisjes” Monique Luijenburg, Voorschoten

“In 2 weken is bozigheid/prikkelbaar met stress en vermoeidheid met 90% verminderd. Nu is het helder in mijn hoofd, innerlijke rust, geen prikkelbaarheid en meer geduld. “Janet Boone, moeder van 2 kinderen, Haarlem

Bij annulering korter dan 48 uur voor de sessie geldt 50 % annuleringskosten. Bij annulering op de dag zelf geldt het volledige bedrag.

Wist je dat je met 1 behandeling à 5-20 minuten al verlichting van een klacht kan ervaren?

Ja, ik meld me aan voor een persoonlijke Pranic Healing sessie via Annelies@pranayourlife.nl ovv aanmelding healing. Op korte termijn is het vaak al mogelijk om langs te komen in praktijk Prana Your Life in Leiden.

Laat je vitaliseren met Pranic Healing bij Prana Your Life

Heb je een vraag? Neem contact op met Annelies 06-15521555, dan belt ze je gratis terug.

En Jezus zei, … iemand heeft me aangeraakt, want ik weet dat kracht (levensenergie) uit me is heen gegaan… ze (de vrouw) zei in aanwezigheid van al de mensen met welk doel ze hem (Jezus) had aangeraakt en hoe ze onmiddellijk was genezen.

Lukas 8:45-47

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl