Superbrain Yoga workshop

Slimmer met Superbrain Yoga!

Superbrain Yoga is een yogatechniek om de hersencellen op te laden en te activeren.

Het helpt het geheugen, leersnelheid, vermindert stress en heeft ook een bewezen positieve invloed bij o.a. dyslexie, ADHD/ADD en gedrags- en leerproblematiek.

En het kost, nadat je het geleerd hebt in de Superbrain Yoga workshop, slechts 2 minuten per dag om toe te passen!brainsmall

Superbrain Yoga is onderzocht in meerdere studies en is bij dagelijkse beoefening bewezen effectief om:

  • De concentratie, focus en geheugen te versterken
  • De hersenen beter te helpen functioneren
  • De creativiteit, intelligentie en intuïtie te stimuleren
  • De innerlijke vrede en kalmte te vergroten
  • Stress te verminderen

Meld je aan voor de Superbrain Yoga workshop
van maandag 7 oktober 2019 via Annelies@pranayourlife.nl

Superbrain Yoga is gebaseerd op de principes van acupressuur gecombineerd met ademtechnieken. De effecten zijn zelfs duidelijk zichtbaar op een EEG scan (=hersenscan).

Ook bij diverse stoornissen zoals ADHDADDdyslexieautisme en diverse vormen van leer- en gedragsproblematiek heeft Superbrain Yoga een bewezen effectieve invloed, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Superbrain yoga kan, met begeleiding, al op jonge leeftijd (vanaf 7 jaar) gedaan worden. Daarnaast kunnen ook mensen op oudere leeftijd Superbrain Yoga doen om de hersenfuncties te ondersteunen.

Welke reactie ervaar je na het doen van deze techniek?
“Ik doe m ook en ik merk daarna gelijk verschil. Van een moe en drukte in mijn hoofd kan ik na het doen van Superbrain Yoga weer sneller nadenken en met meer vertrouwen keuzes maken. Want deze techniek vermindert stress en geeft meer aandacht en innerlijke rust en dat in slechts 1 minuut per dag.

Als ik over een lange tijdsperiode kijk dan zie ik dat ik mensen beter kan begrijpen omdat ik langer mijn aandacht om te luisteren erbij kan houden. En dat is niet alleen in de communicatie, maar ook in het lezen. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik het op school vreselijk vond om voor te lezen omdat ik zo langzaam voorlas en ook tijdens mijn studie zat ik uren boven de boeken. Toen ik Superbrain Yoga al een tijdje beoefende besefte ik dat ik sneller kon lezen. Dat merkte ik op toen ik samen met een studente in hetzclfde Pranic Healing boek aan het lezen was en daarbij was ik 2x zo snel met lezen dan hem. En te bedenken dat ik op school 2x zo langzaam was met lezen dan de rest. Dit is voor mij een stimulans om dagelijks Superbrain Yoga te doen.” Annelies

Trainer: Alex te Paske, gelicenseerd Pranic Healing trainer
Investering: €80,- inclusief Superbrain Yoga instructie blad & certificaat.
Locatie: praktijk Prana Your Life, Dozystraat 15 in Leiden
Groepsgrootte: 4-12 mensen
Datum: Maandag 7 oktober van 19.30-22.00 incl. Twee Harten meditatie.

Uitzonderlijk op deze avond: incl. inspirerende lezing met Dr. Prashant vanuit India (https://www.facebook.com/pranamiracles)

Voor deze workshop heb je geen voorkennis of Pranic Healing workshop nodig om deze fantastische techniek te leren en je hersenen te upgraden!

Ja, ik meld me aan voor de Superbrain Yoga workshop in Leiden:

Naam

E-mailadres (voor bevestiging van je aanmelding)

Telefoonnummer

Bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl