Workshops

Pranic Healing is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui, een Chinees Fillipijnse wetenschapper en gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek. Het is een systeem welke gebruik maakt van levensenergie ook wel prana genoemd, om zo de fysieke en psychologische gezondheid te bevorderen.

Prana Your Life organiseert de basis Pranic Healing workshop in Leiden en tevens de Superbrain Yoga workshop, ook op aanvraag in overige plaatsen van Nederland.

Basis Pranic workshop

Tijdens deze workshop leer je technieken om op een veilige en effectieve manier een behandeling voor jezelf, anderen en op afstand te geven in slechts 2 dagen. Daarnaast leer je nog meer technieken voor bevordering van de algehele gezondheid in alle facetten van je leven dus Prana Your Life!

Superbrain Yoga workshop

Superbrain Yoga is een onderdeel binnen Pranic Healing. Superbrain Yoga is een techniek om de hersencellen op te laden en te activeren. De techniek werkt erg goed bij ADHD/ADD, dyslexie, autisme, leer- en gedragsproblematiek en voor iedereen die zijn of haar leer- & studieprestaties, concentratie en geheugen wil verbeteren. De techniek zelf kan in 2 minuten per dag toegepast worden.

Wil je meedoen met de volgende workshop neem dan contact op of kijk in de agenda.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de basis Pranic Healing workshops en Superbrain Yoga workshops en/of andere activiteiten? Abonneer je op voor de Prana Your Life nieuwsbrief.

Een meer wetenschappelijke methode…. neemt eerst de overtollige en zieke materie weg en vervangt die door gezonde levensenergie, waardoor geleidelijk de trage stroming gestimuleerd en geactiveerd wordt.

C.W. Leadbeater,
The Chakras

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl