Pranic Healing 2

Pranic Healing

“Ze kwam bij me met 2 gekneusde polsen, waardoor ze een aantal yogahoudingen niet kon doen. Laten we een experiment doen zei ik. Een pols lieten we zoals het was om deze op natuurlijke wijze te laten herstellen. De andere pols kreeg Pranic Healing behandelingen. Een aantal keren per dag werd de behandeling gedaan, omdat een verse kneuzing veel healing en energie nodig heeft.

Binnen 5 minuten zag ik dat het blauw uit haar hand wegtrok.
Dat verwonderde me zo dat ik er nog vaak over vertel.

Het boek van Master Choa Kok Sui heet ook Wonderen door Pranic Healing. Echt heel interessant. Later vertelde ze me dat ze met haar onbehandelde pols naar de dokter was geweest, omdat het toch niet helemaal goed zat. En van haar andere pols, daar had ze geen last meer van.” Annelies Vloon, Pranic Healing trainer, Hatha Yoga docente en eigenaresse van Prana Your Life

Naast kneuzingen kan je Pranic Healing toepassen voor:

 • migraine
 • brandwonden
 • koorts
 • depressie, burn-out, stress
 • verdriet, wrok, trauma, hallucinaties
 • kniepijn, rugklachten, hoofdpijn, buikpijn
 • scheelzien, staar, vermoeide ogen
 • reuma
 • hartklachten
 • hoge bloeddruk
 • spastische darmen
 • maagzweren, hepatitis, diarree
 • longinfecties, astma, eczeem, moeite met ademen

Dit zijn een van de vele ziekte aandoeningen. Een cliënt kan na een of meer Pranic Healing behandelingen positieve effecten in de gezondheid opmerken.

Hoe ziet een Pranic Healing behandeling eruit?
Annelies en Janet aan het healenEen behandeling kan vergeleken worden met acupunctuur, maar dan zonder gebruik van naalden. Het fysieke lichaam wordt zelfs niet aangeraakt. De energiecentra (chakra’s) en het energieveld worden behandeld. Deze hebben een directe invloed op het zichtbare lichaam.

Regelmatig geef ik Pranic Healing behandelingen en hier sta ik op het drukbezochte We Unite Beach Festival (10 aug 2013).

Pranic Healing maakt gebruik van 2 universele wetten:

 • Principe van zelfherstel van het lichaam
 • Principe van levensenergie

Het is door deze twee basisprincipes dat snelle of soms zelfs miraculeuze healing plaatsvindt.

Is Pranic Healing eenvoudig om te leren?
Ja, iedereen kan Pranic Healing in korte tijd leren.

Ik ben Pranic Healing tegengekomen toen ik op zoek was naar een vakantie. Al doorklikkend op internet kwam ik Pranic Healing tegen. Ik was er niet naar op zoek, maar kwam het gewoon tegen. Ik wist niet wat het was en wilde er graag meer over weten. Samen met een collega ging ik naar een Pranic Healing inloop in de Roos in Amsterdam.

In een zaal vol mensen hebben we na een korte uitleg gezamenlijk gemediteerd waarbij je de aarde voor je nam om deze te vullen met vrede en liefde. Dit was de eerste keer dat ik mediteerde. Na de meditatie vroeg ik me af: “En ik dan?” Daarvoor ben ik naar de begeleider van deze dag toegestapt. Hij legde me helder en duidelijk uit dat deze meditatie ook voor jezelf is omdat je energieveld wordt opgeschoond tijdens deze meditatie. Een Pranic Healing behandeling wilde ik ook wel van hem ontvangen. Het raakte me en ik koos ervoor om deze eenvoudige en stapsgewijze methode te leren.

Naast mijn fulltime baan in de medische wetenschap heb ik meerdere Pranic Healing workshops gevolgd, beginnend bij de Basic Pranic Healing workshop. Ook werd er de gelegenheid geboden om het geleerde in de praktijk te beoefenen op de maandelijkse Pranic Healing inloop. Echt fijn dat dat er was en daar leerde ik meer mensen kennen waarvan een aantal ook Pranic Healing trainer zijn geworden. Maar al snel voelde ik dat ik ook als trainer van deze energetische healing methode voor de groep wilde staan. En nu mag ik ook anderen de wonderen van Pranic Healing in een tweedaagse workshop leren.

Wil je meer weten over de basis principes en technieken van Pranic Healing? Dan kan je hier klikken op de Pranic Healing workshop.

Energie volgt gedachten

Een esoterische grondregel

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl