Waar komt ziekte vandaan?

Energie is overal om ons heen. En dat bevordert onze gezondheid.
Zo kan een klacht dus ook op energieniveau als eerst waarneembaar worden voordat het zich fysiek manifesteert.

Denk maar een verkoudheid of vermoeidheid.
Je voelt het al aankomen. Je kan bijvoorbeeld rust nemen, maar je kan ook preventief healing ontvangen ter voorkoming dat de klacht verder doorzet.

“De grondlegger van Pranic Healing, Master Choa Kok Sui, was een cliënt aan het behandelen die regelmatig dronk. Bij zijn lever aangekomen merkte hij op dat het energielichaam van de lever ongemak ervaarde. Door het aangedane gedeelte te scannen bleek dat er zowel een ophoping als een te kort aan energie was.

Daarom werd aangeraden om bij de arts zijn bloedwaarden te laten checken. Maar daaruit bleek dat er niets mis was met zijn lever.
Echter kreeg de persoon na enkele maanden erge pijn in zijn lever en het bleek dat hij hepatitis had.

Zo zie je dat een klacht of ziekte zich eerst in het energieveld kan bevinden, nog voordat het fysiek wordt.”

Het mooie is dat je daardoor healing kan doen zonder te wachten tot er daadwerkelijk een fysieke klacht is. Je kan al beginnen met behandelen als je iets waarneemt in het energieveld, maar de persoon zelf nog geen ongemak ondervindt. Want hoe eerder je erbij bent met healing, des te makkelijker het is om deze te behandelen.

Wachten totdat de klacht zo ernstig is waardoor deze naar een arts of andere specialist dient te gaan is dus zeker af te raden. Medicatie of andere adviezen dienen dan wel worden aangenomen. En deze kunnen dan weer met healing gecombineerd worden. Weet wel dat het dan vele malen langer duurt voordat een ziektebeeld volledig genezen is.

Het is dus belangrijk om zo vroeg mogelijk met healing te beginnen, zodat herstel zo snel mogelijk op zal treden. Dit kan met preventieve healing, dus nog voordat een klacht fysiek is geworden. Of vanaf het moment dat de eerste tekenen van de pijn ontstaat.

Master Choa Kok Sui, de grondlegger van Pranic Healing bij Prana Your Life in LeidenEen andere manier waarop ziekte kan ontstaan is dat het fysieke lichaam direct wordt aangedaan. Beeld je maar eens in dat je overmatig of verkeerd gegeten hebt. Je lichaam reageert erop in de vorm van maagpijn, buikpijn of een nacht slecht slapen.

In het kort ontstaat ziekte:
1) Op energieniveau wat later resulteert in een fysieke klacht
2) Of direct in het fysieke lichaam

Ken je een vriend(in) die meer wilt leren?
Deel dan deze blog via mail, facebook of LinkedIn.

Ben je benieuwd hoe je je gezondheid kan bevorderen? Vul hier je emailadres in. Dan ontvang je regelmatig een Pranic Healing mail.

E-mailadres

Bron: “Wonderen door Pranic Healing – Master Choa Kok Sui” blz. 16.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl