Hoe knap je zienderogen op?

De griep is er weer…

Het wordt veroorzaakt door een beestje die via de luchtwegen naar binnenkomt. Daar gaat ie op zoek naar lichaamscellen om zich voor te planten, want zonder gastheer overleeft ie het niet. En het heeft al vele mensen besmet.

Heb je last van je longen, verkoudheid, hoesten, diarree, spierpijn en/of koorts dan heeft het virus je te pakken. Het immuunsysteem is verzwakt waardoor je vatbaar geworden bent.

Het enige wat je nog kan doen is uitzieken…Dit is het praktische Pranic Healing handboek geschreven door Master Choa Kok Sui. Met heldere uitleg en eenvoudige stappen kan je met eigen handen de gezondheid van jezelf, anderen en op afstand vele malen sneller bevorderen.

In het lichaam wordt het virus aangepakt. Het immuunsysteem herkent dat de indringer niet lichaamseigen is. De infectie wordt bestreden waardoor het lichaam het er warm van krijgt. Na een aantal dagen tot weken is het opruimen geklaard.

Tip: Drink in deze periode voldoende water en geef je lichaam heel veel rust. Dan zal je zienderogen opknappen omdat je het zelfherstellend vermogen van je lichaam zijn gang laat gaan.

Wil je nog een tip ontvangen om je immuunsysteem te boosten?
Mail Annelies@pranayourlife.nl voor een vitaliserende tip.

Ken je een vriend(in) of ondernemer die meer wilt leren ter bevordering van de gezondheid? Deel dan deze blog via mail, facebook of LinkedIn.

Benieuwd hoe je de gezondheid voor jezelf en een ander kan bevorderen? Vul hier je emailadres in. Dan ontvang je om de maand een Pranic Healing mail.

E-mailadres

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl