2 Pranic Healing principes

Pranic Healing is een methode om je gezondheid te bevorderen met behulp van levensenergie. Daarvoor zijn er slechts 2 principes waarop Pranic healing is gebaseerd.

Als 1e: Je lichaam heeft een zelf herstellend vermogen:

Als er bijvoorbeeld een griepje of verkoudheid is, dan zal het lichaam zich ook herstellen. Gelukkig maar, want anders liep je rond met vele klachten. En zou je zelfs je bed niet uitkomen.

Het zelfherstellend vermogen zal je de tijd geven om herstel te geven aan je lichaam. Geef het daarom ook voldoende rust. Zo zal bijvoorbeeld een ernstige griep of verkoudheid binnen enkele dagen of weken overgaan.

Het 2e principe waarop Pranic Healing is gebaseerd is het principe van levensenergie:

Het lichaam heeft namelijk levensenergie nodig. Dit wordt ook wel prana, ki of chi genoemd om ze te kunnen leven. Als er aan het lichaam levensenergie wordt toegevoegd, zal het lichaam zich vele malen sneller herstellen. Want die levensenergie zorgt ervoor dat een chemische reactie op gang wordt gebracht. Het lichaam gebruikt die levensenergie om zo weer vitaal en sterk te worden.

En zo kan je Pranic Healing toepassen in de bevordering van je gezondheid. Deze 2 principes en andere uitleg komen uitgebreid aan bod in de Pranic Healing workshop. Daar leer je technieken toe te passen ter bevordering van de gezondheid voor jezelf en anderen.

Ken je een vriend(in) of ondernemer die meer wilt leren ter bevordering van de gezondheid? Deel dan deze blog via mail, facebook of LinkedIn.

Wil je leren hoe je de gezondheid voor jezelf en een ander kan verrijken? Vul hier je emailadres in. Dan ontvang je om de maand een Pranic Healing mail.

E-mailadres

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl