Migraine & Healing

Naast stress is migraine een veel voorkomende klacht.
Zouden deze twee klachten iets met elkaar te maken kunnen hebben? gezondheidenco

Wat is Migraine?
Migraine is een aanhoudende hevige hoofdpijn die regelmatig terug kan komen. Mensen blijven met deze klacht vaak op bed liggen en hebben moeite met licht en geluiden. Een emmertje naast je voor het geval er overgeven moet worden is dan zeker aan te raden.

Wat zijn de oorzaken van deze klacht?
Het ontstaan van migraine kan een van de volgende oorzaken hebben:

 • Je ervaart een te hoge druk vanuit jezelf of je omgeving. Blijft dit langere tijd aanhouden dan ervaar je stressklachten. Vervolgens kan dit resulteren in herhalende migraine.
 • Een onregelmatige of niet bij jou passende eet- en drinkgewoontes. Iedere constitutie is anders. Zo reageert het ene lichaam sterker op de effecten die chocola, koffie of paprika kunnen hebben. Voor een ander kan een van deze producten juist een oppeppende werking hebben. Zou iemand met migraine te opgepept zijn? 😉
 • Negatieve emoties met negatieve gedachtes. Dit kan over van alles en nog wat zijn en ze hoeven echt niet allemaal van jezelf te zijn. Ook weersinvloeden en hormonale schommelingen spelen daarin een belangrijke rol.
  Tip: Kom regelmatig in contact met optimistische en enthousiaste mensen omdat emoties en gedachtes overdraagbaar zijn.

Hoe kan dat?
Migraine kan ook vaker terugkomen. Deze chronische klacht kan je met Pranic Healing behandelen waardoor het zich vele malen sneller zal herstellen. Hoe kan dat? Pranic Healing is namelijk gebaseerd op deze twee basisprincipes:

 1. Het principe van zelfherstel.
  Het lichaam is over het algemeen prima in staat zichzelf tot zekere hoogte te herstellen. Een migraineaanval gaat na geruime tijd ook over. En dat zelfs zonder iets te hoeven doen.
 2. Het principe van levensenergie.
  Het toevoegen van levensenergie zorgt ervoor dat het lichaam zich vele malen sneller zal herstellen. Dit komt omdat levensenergie nodig is om te leven.

Door deze principes zal het lichaam zich vele malen sneller doen herstellen. De geprojecteerde energie zal worden opgenomen door het lichaam. Het lichaam zal deze prana gebruiken om sneller te herstellen.

Voorkom een radicale reactie.
Maar, nu komt de vraag van iemand met een andere healingachtergrond: “Als een persoon migraine heeft dan mag je deze persoon geen healing geven omdat de klacht dan erger kan worden. Hoe kan je dan toch healing doen?”

Met behulp van Pranic Healing worden er verschillende stappen toegepast waardoor uiteenlopende klachten behandeld, verlicht of hersteld kunnen worden.

Wat uniek is aan deze methode is dat naast het toevoegen van levensenergie allereerst de zieke, vervuilde en opgebruikte energie verwijderd wordt. Door dit verwijderen ontstaat er ruimte waardoor verse prana makkelijker wordt opgenomen omdat er geen blokkades in de weg zitten.

Bekijk deze video waarin een Pranic Healer over 1 healing ivm migraine vertelt.

Als er toch nog ophopingen aanwezig zijn zal verse levensenergie daar eerst mee aan de slag gaan. De klacht krijgt een boost en de migraine zal nog erger kan worden. En dàt is dus net iets wat je wil voorkomen.

Een radicale reactie kan met behulp van Pranic Healing juist vermeden worden. Door dit te weten kan je Pranic Healing op een eenvoudige manier bij iemand die een ernstige vorm van migraine heeft toepassen.

Ken je een vriend of ondernemer die bovenstaande inzichten goed kan gebruiken? Deel dan deze blog via mail, facebook of LinkedIn.

Wil je ook deze anti-migraine techniek leren of ontvangen?
Vul hier je e-mailadres. Dan ontvang je om de 4 weken een Pranic Healing mail van me.

E-mailadres

 

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl