Wat is Pranic Healing?

Vaak¬†wordt me gevraagd: “Wat is Pranic Healing?”

Heb je dat ook in je werk of waar je mee bezig bent? En dat je het ze weer moet uitleggen? Omdat mensen eigenlijk niet goed weten wat het is.
Gelukkig is dat met Pranic Healing ook zo en kunnen we elkaar de hand schudden ūüėČ

Maar juist dàt inspireert me in Pranic Healing door op onderzoek te gaan. Door erover te lezen, te doceren en het gewoon te doen. Dit geeft verdieping en vertrouwen over de wonderbaarlijke effecten die een Pranic Healing behandeling kan hebben.

mcksheader1

Wat is Pranic Healing?
Pranic healing is een ingenieuze methode ontwikkeld door Master Choa Kok Sui (MCKS) om snel en eenvoudig kleine en grote klachten te behandelen.

Het is als een soort acupunctuur, maar dan zonder naalden. Pranic Healing maakt gebruik van prana, ki of¬†levensenergie. Je hebt vast wel eens gehoord van chakra’s, energiebanen, nadi‚Äôs of meridianen.

Door deze banen loopt levensenergie, net zoals door bloedbanen bloed stroomt. Als deze energiekanalen van het lichaam verstopt zijn, dan heeft dit een effect op het fysieke lichaam. En dat veroorzaakt stress, vermoeidheid en chronische klachten.

Door de stappen te volgen in Pranic Healing zal je deze klachten kunnen verminderen of verwijderen. Zo geeft het meer energie, ontspanning en verbetering van de gezondheid.

Benieuwd wat het is?
Vul dan hier je e-mailadres. Dan ontvang je om de 3 weken een Pranic Healing mail van me.

E-mailadres

 

 

 

Posted in Pranic Healing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl