Pranic Healing workshops

2 daagse training tot Pranic Healer met wereldwijd geldig certificaat.

Pranic Healing is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui, een Chinees Fillipijnse wetenschapper. Hij heeft ruim 20 jaar onderzoek gedaan naar deze methode waarbij prana, ook wel levensenergie wordt toegepast. Zo worden je fysieke en psychologische gezondheid bevorderd.

Enkele veel voorkomende klachten:

 • Je voelt jezelf constant leeggezogen
 • Het lukt je maar niet om uit je dip te komen
 • Het voelen van onmacht omdat je je familie ziet worstelen met hun gezondheid
 • Als veelzijdige ondernemer schiet je privéleven er (wel eens of te vaak) bij in
 • Vermoeidheid, waardoor je geen zin hebt om de deur uit te gaan of in een soort sleur raakt. Wat doe je dan?

hand naar rechtsDan laat je natuurlijke healing vaardigheden naar buiten komen! 

In deze 2 daagse training leer je technieken om op een veilige en effectieve manier de gezondheid voor jezelf en anderen te verbeteren. Het geven van Pranic Healing behandelingen is daar een belangrijk onderdeel van. Aanmelden kan hier.

In de workshop leer je:

 • Theorie en achtergrond om Pranic Healing te begrijpen, waardoor je het toe kan passen voor jezelf, anderen en op afstand
 • De energiecentra en het energielichaam te versterken door ze te reinigen en op1 te laden
 • De 11 grote energiecentra en hun functies op het fysieke lichaam
 • Hoe je gericht diverse ongemakken en lichamelijke klachten in 7 stappen behandeld
 • Diverse ademtechnieken om jezelf op te laden
 • Energetische hygiëne voor jou als healer
 • De Twee Harten meditatie om in korte tijd diep te ontspannen
 • De wet van Karma en de Gouden Regel leren gebruiken voor meer geluk, voorspoed, healing in relaties en succes
 • Diverse healing technieken voor jezelf en healing op afstand

Schrijf je in voor de Pranic Healing workshop
op 29 & 30 dec 2018
via Annelies@pranayourlife.nl

Wie kan Pranic Healing leren?
Ieder gezond persoon met gemiddelde intelligentie, een gemiddeld vermogen zich te concentreren, onderscheidend vermogen en een zekere mate van volharding kan Pranic Healing in korte tijd leren. Mensen komen voor eigen interesse of als ondernemer vanuit de driehoek Rotterdam, Haarlem, Amersfoort naar de workshop in Leiden die ik met veel plezier en aandacht geef.

Hoe is de Pranic Healing workshop opgebouwd?
In 2 dagen worden er 5 modules behandeld waarbij gevraagd wordt om een open houding aan te nemen om de leerstof makkelijker te laten integreren. In de workshop wisselen theorie en praktijk elkaar af. Ruimte voor persoonlijke aandacht en het stellen van vragen tijdens deze training is ook belangrijk. Daarbij speel ik in op de groepsdynamiek.

Enthousiaste deelnemers vertellen
“Ik vond de works&hop geweldig!” Monique Luijnenburg, secretaresse, Voorschoten

“De workshop trok me aan omdat je zo lekker praktisch en nuchter bent” Ingeborg vd Molen, Leiden

Annelies, dank je wel voor de geweldige cursus. Na de opleiding Mesmerisme zocht ik een manier om mijn energie nog beter in te zetten bij mijn werk als hypnotherapeut. Prana is naar nu blijkt een uitstekende manier om energetisch sterker te worden. Hans, Twente

“In mei 2015 heb ik de pranic healing workshop gevolgd. Het was een leerzaam weekend in een prettige sfeer waarbij alles heel goed werd uitgelegd. Ook het oefenen met medecursisten waarbij je met levensenergie de gezondheid van een ander kan bevorderen vond ik een mooie en vooral wonderbaarlijke ervaring. Zelf ben ik masseuse en pas Pranic Healing regelmatig bij mezelf toe waardoor ik ook goed in balance blijf! Annelies, bedankt voor deze mooie workshop!” Deborah van Leeuwen van Mind & Spirit, Zoetermeer

“Ik vond de workshop zeer de moeite waard en je leert toch in twee dagen heel veel, wat natuurlijk moet bezinken. Je deed het erg prettig en daardoor was de sfeer perfect. Ik ga voorlopig maar zoveel mogelijk in het boek duiken, dat lijkt mij de beste voortzetting om het allemaal onder de knie te krijgen. We zien elkaar weer op de terugkomavond en wisselen dan ervaringen etc. uit.” Bram Tieman, 77 jaar, Haarlem

Annelies PH trainerTrainer: Annelies Vloon, gelicenseerd Pranic Healing trainer en Hatha Yoga docente.

Van jongs af aan wilde ik spiritualiteit praktisch maken. Met andere woorden: in kortere tijd meer nuttige dingen gedaan krijgen. Dat is wat ik in Pranic Healing terugvind.

Zo heb ik in 2008 de Pranic Healing workshop gevolgd. Daarna ook de 3 vervolg Pranic Healing workshops en Arhatic Yoga voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling in Amsterdam.

Voor een retreat ben ik in 2011 naar Singapore geweest. Daar hebben we in de piek van de krachtigste volle maan van het jaar (Wesak) met 1.000 mensen een dubbele Twee Harten meditatie gedaan. Dit heeft voor mij zeer grote stappen gegeven in mijn gezondheid (minder stress, omdat ik beter mijn grenzen kan aangeven), sociale interactie (ik was heel gesloten maar nu vind ik het leuk om mensen te inspireren) en financiële inkomsten (verandering van baan wat meer ruimte geeft voor het doen wat ik ècht leuk vind: Pranic healing).

Dit zijn enkele redenen waarom ik deze methode graag met anderen die er voor open staan wil delen.

Investering: 2 daagse Pranic Healing workshop à 305 euro. Inbegrepen is een wereldwijd geldig certificaat. Vul je workshop aan voor een volledig pakket twv 699 euro. Deze maand voor 599 euro:

 • Tussendoortjes (excl. lunch), water en thee;
 • 3 Pranic Healing sessies à 79 euro;
 • boek “Wonderen door Pranic Healing – Master Choa Kok Sui” à 35 euro;
 • Twee Harten meditatie CD à 20 euro;
 • 2x nazorg via mail en telefoon;
 • Oefenavonden twv 20 euro.

En 3 Pranic Healing workshops voor 1155 euro.

Groepsgrootte: 2-6 cursisten ivm persoonlijke begeleiding
Locatie: Dozystraat 15, 2313 ND in Leiden
Tijd: inloop vanaf 9.15, workshop op beide dagen van 9.30-18.00.
Eerstvolgende Pranic Healing workshop: 29&30 dec 2018

Deelname gaat op volgorde van aanmelding en na het overmaken van je bijdrage. Alle bedragen zijn incl. BTW. Bij annulering korter dan 72 uur voor de workshop geldt 150 euro annuleringskosten. Bij annulering op de dag zelf geldt het volledige bedrag.

Ps. Na de workshop ben je direct in staat om zelfstandig en in groepsverband Pranic Healing toe te passen.
Ps. Lees onder het formulier welke2 vervolgstappen je na deze workshop kan nemen.

Ja, ik meld me aan voor de Pranic Healing workshop via Annelies@pranayourlife.nl ovv aanmelding workshop. Je ontvangt dan alle praktische info voor deelname aan deze bijzondere training.


Na de Pranic Healing workshop
Na de workshop plannen we met de deelnemers een terugkomavond of middag twv 20 euro. Ook kan je meedoen met een wekelijkse Twee Harten meditatie & Hatha Yoga lessen. Als Pranic Healer kan je gratis op de diverse Pranic Healing introducties meehealen.

Voor extra verdieping is het aan te raden om de Pranic Healing workshop te herhalen. Bijdrage is 50% van de workshopinvestering.

“Zo wilde ik een keer naar de sportschool. Echter die avond was het er niet van gekomen. Wel gaf ik mezelf toen een behandeling. De volgende dag had ik het gevoel alsof ik gesport had. Ik voelde me fit en energiek. ​En dat met een Pranic Healing behandeling in 5 minuten.” Zoals je ziet pas ik een techniek voor zelf healing die je geleerd hebt in de Pranic Healing workshop zelf ook toe.

Daarnaast kan je kennis en vaardigheden uitbreiden met de Superbrain Yoga workshop, Advanced, Psychotherapy en Crystal workshopArhatic Yoga en het Associate Pranic Healing traject (na de Pranic Psychotherapy workshop). Dit is een 6 maanden traject met een officiële certificering bestaande uit extra training, 25 gedocumenteerde en geslaagde healings en een eindexamen.

Vraag me ernaar als je mijn team wilt versterken als vrijwilligster, organisator of Pranic Healing trainer.

Wonderen gebeuren niet in tegenstelling tot de natuur, maar alleen tot dat wat ons bekend is van de natuur.

St. Augustine

 

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl