Thabo (Pranic Bliss)

Al mijn hele leven heb ik het gevoel mensen te willen helpen om meer in contact te komen met wie ze werkelijk zijn en ze te helpen met klachten. Het was een gevoel dat me niet los liet en na een aantal jaren kwam mijn wens in vervulling

Via Alex te Paske kwam ik in aanraking met Pranic Healing. Bij een inloop middag ontving ik een healing en ik voelde me beter dan dat ik mij in lange tijd had gevoeld. Na een healing van ongeveer 10 minuten! ik was overdonderd.

Alex vertelde dat ik dit ook zelf ook zou kunnen leren en niet lang daarna schreef ik mij in voor de basis workshop.

Ik was zo gegrepen door de eenvoud en toch geavanceerde technieken van Master Choa kok Sui de grondlegger van Pranic Healing dat ik heel veel ben gaan oefenen Door het gewoon te doen zag het resultaat en dat motiveerde mij om door te gaan.

Nu wil ik graag mijn passie voor pranic healing overbrengen aan de wereld door het organiseren van mooie evenementen en workshops, waarom? omdat het werkt!

Het heeft mij heel veel geholpen en de zekerheid dat in het geval dat je pijn hebt, je hebt gesneden of ziek bent, je altijd voor jezelf of een ander kan zorgen door healing te doen.

Naast de kunst en wetenschap van het healen is er nog veel meer wat je kunt gebruiken om jezelf te helpen op je pad. Mooie meditaties zoals de Twin Heart meditatie voor heel veel vrede en verlichting.

Kortom neem je leven in eigen hand en geef jezelf het kado en dat is het echt voor mij het mooiste kado wat ik kon krijgen mijn wens is dubbel en dwars uitgekomen!

Training

 • Basic Pranic Healing
 • Advanced Pranic Healing
 • Pranic Psychotherapy
 • Pranic Crystal Healing
 • Superbrain yoga
 • Achieving oneness with the higher Soul
 • Arhatic Yoga Prep.
 • Kriyashikti
 • Spiritual essence of men
 • Om Mani Padme Hum
 • Flower of life Merkaba & Sacred Geometry
 • Sacred Place in the Heart
 • Unity breath

Je kunt Thabo in Amsterdam bereiken via zijn site Pranic Healing www.pranicbliss.nl

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl