Master Choa Kok Sui

MCKS vierkantMaster Choa Kok Sui is de grondlegger van de moderne vorm van Pranic Healing en Arhatic Yoga.  In het boek “Origins of Modern Pranic Healing and Arhatic Yoga” beschrijft Master Choa hoe hij onder begeleiding van zijn leraar en vrienden het Pranic Healing systeem en Arhatic Yoga heeft ontwikkeld. Een inspirerende geschiedenis van de ontwikkeling van een systeem dat het welzijn van de mensheid kan vergroten.

In zijn jonge jaren bestudeerde en beoefende Master Choa Kok Sui verschillende vormen van meditatie en healing. Onder begeleiding van zijn leraar (Mahaguruji Mei Ling) heeft hij de afgelopen 30 jaar gespendeerd aan het onderzoeken van de universele wetten die aan alle vormen van healing en spiritualiteit ten grondslag liggen. Hij is tijdens zijn onderzoek te werk gegaan als een echte wetenschapper. Hij gebruikte de methodiek die hij als chemisch ingenieur zou toepassen om zijn experimenten naar de universele wetten vorm te geven.

Pranic Healing en Arhatic Yoga zijn daarom bijzonder concreet, helder en methodisch opgezet. Master Choa is uniek in zijn vermogen om bij de essentie te blijven. Als je de achterliggende natuurwetten kent en ermee leert omgaan, begrijp je alle vormen van spiritualiteit en healing. En dat is precies wat Pranic Healing en Arhatic Yoga is: de kern van alle healing en spiritualiteit.

Master Choa’s didactische vaardigheden zijn zodanig dat hij complexe principes eenvoudig tot de kern kan terugbrengen zodat iedereen ze kan begrijpen. Healing en spiritualiteit zijn niets nieuws, echter met begrip van de natuurwetten erachter kan je alle andere systemen beter begrijpen. Ook religie valt daaronder, omdat volgens Master Choa religie niets anders is dan een reflectie van de natuurwetten waar de grondleggers van de verschillende religies bekend mee waren.

De kracht van Master Choa is mensen te helpen groeien. Om door middel van healing, meditatie en yoga het welzijn van de mensheid te vergroten. Je hoeft daarvoor niets in je leven te veranderen, maar slechts te luisteren en te begrijpen wat de essentie is van wat je weet. Dat is het grootste kado wat iemand je kan geven.

Master Choa Kok Sui heeft het  “Institute for Inner Studies” en ” the World Pranic Healing Foundation, Inc.” opgezet en heeft meer dan 20 boeken geschreven over Pranic Healing en spritualiteit, voor hij op 19 maart 2007 zijn lichaam verliet.

Zijn workshops worden over de gehele wereld gegeven en zijn boeken zijn in meer dan 40 talen vertaald.

Vul je e-mailadres in, dan krijg je van mij gratis om de 4 weken meer Pranic Healing inspiratie.

E-mailadres

Harmonie door tolerantie. Diversiteit in vorm, eenheid in de kern!

Master Choa Kok Sui

Abonneer je

Ontvang gratis 6 Prana tips en laat je energizen bij Prana Your Life:

Met meer dan 520 abonnees
Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl