Behandelingen

Heb je ook een chronische klacht die maar niet over blijkt te gaan?
Voel je je vermoeid en weet je niet waardoor je je steeds zo onzeker voelt?
Heb je niet de kracht om te doen wat je eigenlijk wil doen?

Beeld je eens in:

  • Dat je meer energie hebt om ook met een vriend af te spreken.
  • Dat je beter kan ademen ipv last te hebben van je hooikoorst of astma.
  • Je die ene taak als onderneemster, waar je zo tegenop zit, wel met plezier en aandacht kan doen.

Kom dan langs en ontvang in een gemoedelijke sfeer een Pranic Healing behandeling.

vlinder-1“Rebalance Yourself” in 21 dagen
Van stress naar ontspanning in 3 weken in sept/okt 2017. Met 3 massages*, 3 Pranic Healing sessies, 3 Twee Harten meditaties en coaching. * Massages van Pranic Healer Deborah van Leeuwen.

Voor uitgebreide info over dit voor-jezelf-pakket ga je naar de site van de masseuse.
Bij vroegboeking à 297 euro ipv 409 euro voor 15 sept 2017 ligt er een presentje ivm zelfhealing voor je klaar.


Pranic Healing inloop
Bij de Pranic Healing inloop op dinsdag 10 okt 2017 om 21.00 krijg je gratis uitleg over Pranic Healing, leer jezelf levensenergie waarnemen met je handen en zie je een live demonstratie van Pranic Healing. Daarna kan je een Pranic Healing behandeling à 12,50 ipv 15 euro ontvangen.

Het ontvangen van een behandeling gaat op volgorde van binnenkomst. Het is daarom aan te raden om je van te voren aan te melden, zodat je verzekerd bent van een Pranic Healing behandeling in praktijk Prana Your Life aan de Dozystraat 15 in Leiden. Vanaf 4 personen op aanvraag in Leiden of omgeving. 

Pranic Healing sessie
Wil je een persoonlijke Pranic Healing behandelingen ontvangen voor kleine of chronische lichamelijke of psychologische klachten?

hand circelVraag een 1 op 1 kennismaking inclusief een volledige Pranic Healing behandeling bij Annelies aan voor 79 euro. Je krijgt uitleg over Pranic Healing en we bespreken waarvoor je behandelingen wil ontvangen. Samen kijken we naar de interne en externe factoren om zo voor jou het juiste Pranic Healing traject samen te stellen.

Vervolgafspraken:

1) 1 sessie van 45 – 90 minuten à 79 euro. (nog 3 plekken vrij)
2) 5 sessies van 45 – 90 minuten à 79 euro = 395 euro. ( 5 maanden geldig) Heb je een chronische klacht of wil je jezelf en je bedrijf een boost geven, dan raad ik je deze aan. Afstandsbehandelingen à 49 euro kunnen ook een onderdeel zijn in dit pakket.
3)
Heb je meer dan 5 behandelingen nodig dan kan je het 3 maanden personal healingtraject à 2000 euro met 2 à 3 behandelingen per week boeken. Tussentijds overleggen we hoe het met je gaat. Ervaar je na 2 weken geen verandering dan kunnen we kijken om te stoppen met de behandelingen. Bijdrage van de resterende sessies zullen dan worden teruggeboekt.

Ervaringen:
“In februari 2016 kreeg ik i​vm​ een heftige ontsteking aan zowel beide ogen als beide oren. De h​uisarts schreef antibioticum voor. Deze​ hielp wel ​voor mijn ogen, maar níet voor m’n oren; ik hoorde zo goed als niets meer. Het audiogram van de KNO-arts ​zag er niet best uit.

Intussen had ik Annelies benaderd met de vraag of Pranic Healing in dit geval zou kunnen helpen. Zelf had ik aanvankelijk wel mijn twijfels, maar gaandeweg kreeg ik meer vertrouwen in de healingsessies​. oor vumc.nl

Na 2 weken bleek bij de KNO-controle een vermindering van het vocht in de oren ​en mijn gehoor was íets verbeterd. Ik hield een medische ingreep nog even af. Na 6 weken constateerde de KNO-arts met een vergelijkend audiogram: ”Een wereld van verschil!”. Met dank aan intensieve healingen door Annelies die alsmaar zeer toegewijd, vol vertrouwen en motiverend was, hoorde ik met beide oren ​weer als voorheen.” Mevrouw A.E, 66 jaar, Leiden

“Ik kwam bij Annelies met een burn-out en zat volledig thuis.
Na 5 weken had ik zoveel energie dat ik weer volledig aan het werk ben. Ik ben ook dingen aan het ondernemen. Mensen zeggen dat ik weer straal. Zo kan ik mij beter concentreren, informatie tot mij nemen en leren. Ook kan ik beter herkennen waar het fout gaat en het corrigeren. Het gaat nu zo goed met me dat ik begin 2014 300 km in 4 dagen door Vietnam ga fietsen om sponsorgeld op te halen voor het welzijn van meisjes” Monique Luijenburg, Voorschoten

“In 2 weken is bozigheid/prikkelbaar met stress en vermoeidheid met 90% verminderd. Nu is het helder in mijn hoofd, innerlijke rust, geen prikkelbaarheid en meer geduld. “Janet Boone, moeder van 2 kinderen, Haarlem

Alle bedragen zijn incl. BTW voor particulieren en ZZPers met een bedrijf jonger dan 5 jaar. Voor overige ondernemers is de investering excl. BTW. Bij annulering korter dan 48 uur voor de sessie geldt 50 % annuleringskosten. Bij annulering op de dag zelf geldt het volledige bedrag.

Wist je dat je met 1 behandeling à 5-20 minuten al verlichting van een klacht kan ervaren?

Ja, ik meld me aan voor een persoonlijke Pranic Healing sessie.

Naam

E-mailadres (voor bevestiging van je aanmelding)

Telefoonnummer

Bericht

Heb je een vraag? Bel Annelies op 06-15521555, dan belt ze je terug.
Dan is dat gratis voor jou.

En Jezus zei, … iemand heeft me aangeraakt, want ik weet dat kracht (levensenergie) uit me is heen gegaan… ze (de vrouw) zei in aanwezigheid van al de mensen met welk doel ze hem (Jezus) had aangeraakt en hoe ze onmiddellijk was genezen.

Lukas 8:45-47

 

 

 

Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl