Meditatie

Heb je:

- Liggen piekeren voordat je in slaap vielcluttered-aura 2

- Ruzie gehad of durfde je niet voor jezelf op te komen

- Geen tijd voor vrienden en familie

- Een chaotische werkplek

- Of ben je weer niet aan jezelf toegekomen

Maar wil je:

- Na een goede nachtrust verfrist wakker wordenMTH 2

- Verbetering in relaties met je familieleden en vrienden

- Energiek en gezond blijven

- Sneller studeren of lezen met helderheid in je hoofd

- Meer vrije tijd, plezier en succes in je leven

Gelukkig is er 1 techniek waarbij je dit allemaal kan verkrijgen: De Twee Harten meditatie. Voor aanmelden klik hier.

Wat is de Twee Harten meditatie?
De Twee Harten meditatie is een schitterende meditatie ontwikkeld door Master Choa Kok Sui om in korte tijd stress, somberheid en negatieve gedachtes en emoties los te laten en om te zetten in harmonie, geluk en innerlijke vrede door ieder mens en ieder wezen in je omgeving en de aarde van positieve energie te voorzien.

Wat is het effect van deze meditatie voor jou?
Veel mensen ervaren na de eerste beoefening van deze meditatie rust en ontspanning. Na het liefdevol activeren van je hart- en kruincentrum zal je lichaam met een waterval aan universele energie gevuld worden, je energieveld (aura) wordt schoner en bij regelmatige beoefening zal je intuïtie en healingvaardigheden toenemen door het verhogen van vrede, harmonie en healing voor jezelf, familie, vrienden en de aarde.

Deelneemster vertelt na een 10 wekelijkse serie
“Ik ben iemand die snel geneigd is om mijn dagen heel erg vol te plannen, anderen voorrang te geven en daarmee mijzelf op sommige momenten voorbij te lopen.

De meditatie heb ik elke week weer opnieuw als een heel rustgevend moment ervaren. Zeker na een dag hard werken is het heerlijk om even tijd voor mezelf te hebben, me volledig te ontspannen en me af te sluiten van het leven van alle dag.

Door een vast moment per week voor mijzelf in te bouwen ben ik erachter gekomen dat het heel belangrijk is om af en toe wat gas terug te nemen. Sociale contacten, werk, sport en allerlei andere activiteiten zijn heel erg goed en belangrijk, maar rust en stilte net zo goed.

Stressmomenten komen nog maar weinig voor, omdat ik me zaken minder persoonlijk aantrek en meer tijd aan mezelf besteed. Ik heb de bijeenkomsten van de Twee Harten meditatie daarom als bijzonder ervaren. en met deze nieuwe en meer rustgevende zienswijze ben ik er blij.” Lisanne Marijs, 25 jaar, onderwijs- en onderzoeksmedewerker op Universiteit Leiden

Doe ook mee met deze begeleidde meditatie om het leven van jezelf en anderen een Prana Your Life te geven. Voor zowel de beginner als gevorderde een heerlijke meditatie van 20 minuten waarbij de persoonlijke en spirituele groei wordt bevorderd.

Ja, ik meld me aan voor de Twee Harten meditatie:
* Vrijdag 17 november van 9.30 – 10.30 bij Huis van de Buurt Matilo, Zaanstraat 126 in Leiden, 1 reeks met 10 lessen voor 59 euro ipv 125 euro. (vol)
* Donderdag 28 december om 19.00 bij FlowYoga Leiderdorp om fris en vitaal het nieuwe jaar in te gaan.
* Maandag 4 december van 20.15 – 21.30/45 met de volle maan à 12,50 euro.

Locatie: Praktijk Prana Your Life, Dozystraat 15, 2313 ND Leiden

Ken je een vriendin of bekende die met je mee wil? Kom samen :D

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht aanmelden volle maan meditatie

volle-maan-meditatie-in-amsterdam-okt-2016De mooiste ervaring die we kunnen hebben is de mysterieuze. Het is de fundamentele emotie die aan de wieg staat van ware kunst en wetenschap. Wie het niet kent en zich niet langer kan verbazen, is zo goed als dood en zijn ogen zijn half gesloten.

Albert Einstein

 

 

Prana Your Life - Annelies Vloon - (06)15521555 - Annelies @ pranayourlife.nl